Over ons

Drie Professionals, één missie

Rob Gremmee
Rob Gremmee

Rob en Luc werken samen sinds 2007. In zijn baan als directeur van een opleidingsinstituut heeft Rob veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van HRM. Willems Personeels- & Organisatieadvies ondersteunde Rob met zijn personeelsbeleid. Rob heeft met zijn HTS- civiele techniek een veelzijdige achtergrond. Marketing en sales hebben altijd zijn belangstelling gehad. Rob heeft NIMA A, B, C, praktische én beleidservaring op marketing en sales. Rob is analytisch en denkt in doelgroepen, verdienmodellen, productportfolio’s en alles wat verder nodig is om succesvol in de markt te opereren. Goed gemotiveerd personeel is hierbij ALTIJD een eerste voorwaarde. Rob werkt sinds 2017 als marketeer voor Willems P&O advies en wordt door Luc ingezet op HRM vraagstukken voor technische bedrijven.

Luc over Rob
Positieve criticaster die kansen ziet in de markt en die uit eigen ervaring weet dat menselijk kapitaal doorslaggevend is voor succesvolle bedrijven. Doortastend, empatisch, Alkmaarse humor.

Alex over Rob
Rob heeft kennis van vele zaken en weet zijn kennis en ervaring op een rustige en duidelijke manier over te brengen. Altijd goed van humeur, kritisch, meedenkend en een prettig persoon waar je goed mee samen kunt werken. Verder is hij een jazzliefhebber en maakt graag de diverse podia en theaters in de buurt van Lisse onveilig.

Alex Lahpor
Alex Lahpor

Alex werkt sinds oktober 2011 voor mijn bedrijf. Een professional met meer dan 14 jaar werkervaring in het P&O vak. Alex en ik vullen elkaar perfect aan. Hij als nuchtere Groninger en ik met mijn Limburgse roots. Wij zijn als het ware ‘yin en yang’ en dat is ook terug te vinden is in ons logo.

Het is daarom geweldig om een collega te hebben die het P&O vak beheerst in al zijn facetten en waarmee ik kan sparren over de aanpak van P&O vraagstukken voor onze klanten. Daarom is hij een perfecte aanvulling voor mijn bedrijf.

En je kunt Alex altijd uitdagen voor een potje squash, maar pas op: hij mept je van de baan!

Luc over Alex:
"Alex en ik zijn yin en yang voor elkaar"

Rob over Alex:
"Degelijk, nuchter, deskundig en betrouwbaar, op Alex kan je bouwen."

Luc Willems
Luc Willems

Luc is bijzonder geïnteresseerd in mensen en organisaties. Hij houdt van personele en organisatorische uitdagingen en straalt dat ook uit. Bovendien is hij altijd goed gehumeurd. Tevreden klanten vindt hij het allerbelangrijkst en ook persoonlijk contact staat bij hem voorop. Luc heeft ècht het vak gekozen dat bij hem past.

Hij heeft heel veel kennis en ervaring op het gebied van P&O en ook een uitgebreid netwerk. Ik ken hem via de NVP, de beroepsvereniging voor P&O-ers.


Luc kan eigenlijk met iedereen uitstekend overweg. Wel komt hij af en toe zichzelf tegen… als hij zondagochtend aan het hardlopen is.

Alex over Luc:
”Luc heeft ècht het vak gekozen dat bij hem past”

Rob over Luc:
”Ik ken Luc sinds 2006 als een zeer betrokken, inlevende en professionele personeelsadviseur!”

Is uw personeelsbeleid op orde?