Referenties

Waarom kiezen klanten voor ons?

 • Wij ontzorgen en scheppen duidelijkheid    
 • Wij realiseren tijdsbesparing, dus meer tijd om te ondernemen!    
 • Veel kennis, kunde en ervaring in HRM, alles up-to-date!    
 • Wij geven binnen 24 uur antwoord op personele- en organisatorische vragen    
 • Wij leveren maatwerk, toegesneden op de behoefte van de klant    
 • “Uw eigen hoofd P&O niet in dienst, maar wel om de hoek”    
 • Wij luisteren goed, zijn niet belerend, denken in oplossingen    
 • Wij zijn betrokken en denken graag mee    
 • Afspraak is afspraak, beloofd is beloofd    
 • Wij zetten ons netwerk met specialisten voor uw bedrijf in    
 • Elke drie maanden pro-actief telefonisch contact    
 • Door abonnementsvorm vanaf € 1,00 per dag eigen P&O adviseur!    

Plezier in het werk, daar draait het om. Zowel voor onze klanten als voor ons is dat een belangrijke succesfactor. Hieronder een greep uit de organisaties die in diverse branches actief zijn, waar we met veel plezier voor werken of hebben gewerkt. Wilt u net als zij ook ontzorgt worden voor uw personeelsbeleid, neem dan contact met ons op.
 

Klik op een logo om de referentie te lezen!

Allcura

26 werknemers

Mark Gieben, directeur: Willems P&O advies heeft gezorgd voor een professionele aanpak van ons P&O beleid. Het door hun gemaakte personeelshandboek is op ons bedrijf geschreven, puur maatwerk. De lijnen zijn kort, het advies duidelijk, daarom werken wij met hen sinds 2011.

Anna

11 werknemers

Willemijn de Boer, eigenaar: ‘Van klankbord voor de directie op elk gewenst moment tot uitwerken van arbeidscontracten. Willems Personeels- & Organisatieadvies ondersteunt mijn bedrijf bij de groei'.

Apotheek Monster

52 werknemers

Joost Roth, directeur: Mijn bedrijf groeit snel. Als directeur kan je niet alles zelf doen. Met Willems P&O Advies werk ik sinds 2016. Bijna dagelijks worden wij ondersteund met ons P&O beleid. De inzet van Willems scheelt mij een veel (financiële) zorgen en voorkomt onrust.

Avanti Direct Mail

22 werknemers

Sinds 2010 werken wij met Willems. Waarom? Heel simpel je kan als directeur niet alles weten. Voor P&O zaken zijn we al jaren zeer tevreden over Willems P&O-advies. Zij reageren snel op al onze vragen en denken mee over het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.

Brouwers Notariskantoor

18 werknemers

Jeroen Brouwers, directeur: Als notaris wil ik aandacht geven aan mijn klanten bij testamenten, aktes, oprichtingen. Aan de personele zaken kom ik helaas niet altijd toe. Sinds 2016 werk ik met Luc en zijn team. Zij houden mij scherp en geven aan wat ik moet doen om op HR gebied bij te zijn. Door hun advies op te volgen heb ik tijd over om aan mijn groeiend bedrijf te werken.

Drievliet

16 werknemers

Kijk hier voor meer informatie www.drievliet.nl

Eda de Heus garagebedrijf

16 werknemers

Kijk hier voor meer informatie: www.edaheus.nl

Euro-line

7 werknemers

Rob Lendering, directeur: ‘Luc is er als de nood aan de man is. Hij is echt bij je bedrijf betrokken. Hij kijkt naar de organisatie en de behoefte. Dat komt niet uit een standaard boekje.’

Hali Liften

22 werknemers

Hans Merlijn, DGA: Binnen ons bedrijf was er een hoop ontevredenheid en hoog verzuim. Voor P&O beleid was geen tijd en kennis ontbrak. Door Willems vanaf 2017 in te zetten hebben we P&O dat past bij ons bedrijf. Verzuim is laag, medewerkers tevreden’’

JG Flexibele Services

15 werknemers

Johan Garconius, eigenaar: ‘’P&O is een specialisme, dat doe je er niet zomaar bij als ondernemer. Willems P&O advies denkt mee en is, sinds 2012, écht een verlengstuk van mijn bedrijf’’

JMJ

7 werknemers

Kijk hier voor meer informatie: www.jmj.nl

Massage in Bedrijf

11 werknemers

Hans Planje, eigenaar: ‘Het enthousiasme en de korte lijnen bij Willems P&O zijn erg fijn om mee samen te werken.’

Med Law Consult

5 werknemers

Evert-Ben van Veen, eigenaar: Als jurist gezondheidszorg weet ik best veel ook op HR vlak. Toch is het handig om soms te sparren met een HR expert. Na een kort uitstapje naar een concullega ben ik terug bij hen. Ik concludeerde al snel dat Willems het veel beter doet en ja, dat ze soms belerend kunnen zijn accepteer ik dan maar.

Medido

37 werknemers

Kijk hier voor meer informatie: https://medido.com/

Medoclean

23 werknemers

Mike Hetem, directeur. Willems P&O advies heb ik gevraagd mij te begeleiden bij alle P&O zaken in 2019 bij de overname van drie stomerijen. Vanaf januari 2020 helpen zij de directie met P&O naar een hoger niveau te tillen. Ook in de Coronaperiode ondersteunen zij mij met een noodzakelijke reorganisatie en de communicatie richting directie, medewerkers en derden.

Sales Plus

6 werknemers

Ed Spaans, directeur: ‘Als wij willen klankborden op het gebied van personeelsbeleid, nemen wij contact op met Alex of Luc. Tot nu toe naar volle tevredenheid!’

Silvester zwemschool

46 werknemers

Sven Maarleveld, directeur: ‘Willems P&O heeft mij veel (financiële) zorgen gescheeld. Met een goede P&O-er kun je snel schakelen en je krijgt de negatieve energie niet’.

Triade

6 werknemers

Roger Offermans, directeur: ‘’Het is net alsof je met Luc je eigen hoofd P&O in dienst hebt. Personeelsbeleid begint al voordat je personeel aanneemt. Goed P&O beleid is een hele belangrijke succesfactor in elk bedrijf. Dat raakt wel eens ondergesneeuwd. Doe je niets aan P&O beleid, dan levert dat uiteindelijk gedoe op‘’

Willemstein Hoveniers

9 werknemers

Sjaak Willemstein, eigenaar: Soms moet je snoeien om duurzaam te groeien. Ik was de grip op mijn bedrijf kwijt en wilde een duurzame hovenier worden met respect voor mens en natuur. Vanaf 2010 werk ik met Willems. Met hun hulp zijn we die duurzaamste hovenier van Nederland geworden in 2013, 2017, 2018.

Yes CF

11 werknemers

Kijk hier voor meer informatie: https://yescf.nl/

ONZE PARTNERS

 

Wij pretenderen niet altijd en in elke situatie alles te weten! Indien nodig kunnen wij gebruikmaken van de diensten van gespecialiseerde partners waar wij een beroep op kunnen doen. Zo bent u altijd verzekerd van deskundig advies. Wij werken samen met een Arbeidsjurist, een Fiscalist, een ervaren Mediator, een Marketeer en een Communicatiedeskundige.

Is uw personeelsbeleid op orde?