Personeelsadvies & Organisatieadvies voor het MKB | Willems in Den Haag, Leidschendam en Voorburg

Onze werkwijze

Naast ad hoc vragen als “Hoe zorg ik dat mijn medewerker beter functioneert?” helpen wij u graag verder met uw personeelsbeleid.

Want gaat u met ons in personeelszaken, dan kiest u voor een doordacht personeelsbeleid dat past bij uw organisatie. Aan de hand van een checklist controleren we wat u al heeft op het gebied van P&O, wat er nog ontbreekt er en wat eventueel beter kan. En als iets werkt, dan laten we het natuurlijk zo. Het gaat om maatwerk dat past bij uw onderneming en dat zorgt voor verbetering van uw ondernemersresultaat èn het werkplezier.

Hierbij spelen drie actoren een grote rol:

  • De waarden en normen, missie en visie die terug te vinden zijn in de cultuur van uw organisatie.
  • De taken, verantwoordelijkheden, vaardigheden en bevoegdheden die terug te vinden zijn in de structuur van uw organisatie.
  • Het menselijk kapitaal.

Deze drie pijlers zijn constant in beweging en beïnvloeden elkaar continu. Daaromheen bouwen we uw personeelsbeleid. Een beleid dat bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen (uit uw ondernemersplan).

Contactgegevens

Willems Personeels- & Organisatieadvies

Adres:
Vlietweg 17d, 2266 KA Leidschendam

Tel: 085 - 8770186
E-mail: contact

We staan voor u klaar in Leidschendam - Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Gouda, Rotterdam, Schiedam, Delft, Zoetermeer en omgeving.

Is uw personeelsbeleid op orde?

Doe onze Quickscan en binnen 5 minuten weet u het!


Quickscan Personeelsbeleid