Nieuws

Wat vindt u van deze arbeidsvoorwaarden?

Zijn onbeperkte vakantiedagen, de beschikking over een bedrijfsboot of een maandelijks bezoek van de kapper overdreven of juist niet. Wij horen graag uw mening over onderstaande bijzondere extra’s:

Backbase heeft een eigen boot voor teamuitjes en stelt deze boot daarnaast ook gratis beschikbaar voor privéaangelegenheden waarbij werknemers de mogelijkheid hebben om met vrienden of familie over de grachten te varen. Een kapitein en/of bootbuffet worden op aanvraag door Backbase geregeld.

Flow Traders neemt al hun werknemers eens per jaar mee op vakantie. Dit jaar gingen de Amsterdamse medewerkers naar Edinburgh, het kantoor in New York werd naar Barbados gevlogen en de werknemers in Singapore gingen naar Bali.

TravelBird heeft een eigen naam voor het arbeidsvoorwaardenpakket: ‘Birdie Benefits’. Het bevat onder meer gratis bootcamps, boottochten, Nederlandse lessen en maandelijkse bezoekjes van de kapper.

Bynder draagt zijn eigen steentje bij om ervoor te zorgen dat de werknemers niet in de werkstress omkomen: naast onbeperkte vakantiedagen krijgen alle werknemers in Amsterdam en Rotterdam ook nog eens gratis massages aangeboden.

Bron: Glassdoor