Personeelsadvies & Organisatieadvies voor het MKB | Willems in Den Haag, Leidschendam en Voorburg

De klok vooruit, uw bedrijf ook?

Het voorjaar is weer begonnen, het eerste kwartaal zit er nagenoeg op. Tijd voor een tussentijdse evaluatie. Hoe is de ontwikkeling van uw medewerkers geweest de laatste tijd, zijn de afspraken die afgelopen jaar zijn gemaakt nagekomen en wat zijn uw plannen voor de komende periode?

Nog niet over nagedacht en wellicht helemaal niet bij stil gestaan of gaat u er ook helemaal niet bij stil staan? Als u wilt dat uw bedrijf vooruitgang boekt, successen behaald en ook gaat groeien, dan zult u uw menselijk kapitaal niet uit het oog moeten verliezen.

Als u weet wat er bij een ieder speelt, wat de wensen zijn, maar ook de klachten, dan kunt u daar op reageren en anticiperen. Weet u dat niet, dan haalt u minder rendement uit uw organisatie. Laat de medewerkers (door)groeien, pas waar nodig de arbeidsvoorwaarden aan bij de oudere medewerkers zodat zij op een prettige manier langer kunnen doorwerken. Zorg dat uw sleutelposities goed ingevuld zijn met de daarbij horende opvolgers, zodat u uw risico’s verkleint. Op deze manier gaat niet alleen de klok vooruit, maar ook uw bedrijf!

Zou u hierover willen sparren met iemand die u andere invalshoeken kan laten zien, goed kan luisteren, op de juiste momenten doorvraagt en goed kan analyseren?

Bel dan Willems Personeels- & Organisatieadvies op 06 - 41 29  76 24. Wij helpen u graag met onze kennis en jarenlange ervaring.

De klok vooruit, uw bedrijf ook? - Blog -
De klok vooruit, uw bedrijf ook?

Het voorjaar is weer begonnen, het eerste kwartaal zit er nagenoeg op. Tijd voor een tussentijdse evaluatie. Hoe is de ontwikkeling van uw medewerkers geweest de laatste tijd, zijn de afspraken die afgelopen jaar zijn gemaakt nagekomen en wat zijn uw plannen voor de komende periode? Lees verder

Heeft u hem al - de hortensia - op kantoor? - Blog -
Heeft u hem al - de hortensia - op kantoor?

Suffe plant, die hortensia? Met zijn collega’s zorgt hij toch voor maar liefst 20 procent minder ziekteverzuim. Zo blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit. Planten op het werk schelen gemiddeld 1,6 ziektedag per medewerker per jaar. Lees verder

Wet waardeoverdracht klein pensioen per 1 januari 2019 van kracht - Nieuws -
Wet waardeoverdracht klein pensioen per 1 januari 2019 van kracht

Misschien is onderstaande interessant voor nieuwe medewerkers om te weten als ze bij u in dienst treden. Lees verder

Contactgegevens

Willems Personeels- & Organisatieadvies

Adres:
Vlietweg 17d, 2266 KA Leidschendam

Tel: 085 - 8770186
E-mail: contact

We staan voor u klaar in Leidschendam - Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Gouda, Rotterdam, Schiedam, Delft, Zoetermeer en omgeving.

Is uw personeelsbeleid op orde?

Doe onze Quickscan en binnen 5 minuten weet u het!


Quickscan Personeelsbeleid