Personeelsadvies & Organisatieadvies voor het MKB | Willems in Den Haag, Leidschendam en Voorburg

De klok vooruit, uw bedrijf ook?

Het voorjaar is weer begonnen, het eerste kwartaal zit er nagenoeg op. Tijd voor een tussentijdse evaluatie. Hoe is de ontwikkeling van uw medewerkers geweest de laatste tijd, zijn de afspraken die afgelopen jaar zijn gemaakt nagekomen en wat zijn uw plannen voor de komende periode?

Nog niet over nagedacht en wellicht helemaal niet bij stil gestaan of gaat u er ook helemaal niet bij stil staan? Als u wilt dat uw bedrijf vooruitgang boekt, successen behaald en ook gaat groeien, dan zult u uw menselijk kapitaal niet uit het oog moeten verliezen.

Als u weet wat er bij een ieder speelt, wat de wensen zijn, maar ook de klachten, dan kunt u daar op reageren en anticiperen. Weet u dat niet, dan haalt u minder rendement uit uw organisatie. Laat de medewerkers (door)groeien, pas waar nodig de arbeidsvoorwaarden aan bij de oudere medewerkers zodat zij op een prettige manier langer kunnen doorwerken. Zorg dat uw sleutelposities goed ingevuld zijn met de daarbij horende opvolgers, zodat u uw risico’s verkleint. Op deze manier gaat niet alleen de klok vooruit, maar ook uw bedrijf!

Zou u hierover willen sparren met iemand die u andere invalshoeken kan laten zien, goed kan luisteren, op de juiste momenten doorvraagt en goed kan analyseren?

Bel dan Willems Personeels- & Organisatieadvies op 06 - 41 29  76 24. Wij helpen u graag met onze kennis en jarenlange ervaring.

Voorkom voortijdig vertrek van medewerkers, ga het gesprek aan - Blog -
Voorkom voortijdig vertrek van medewerkers, ga het gesprek aan

In tijden van arbeidsmarktkrapte is het nog belangrijker dan anders om goede medewerkers binnen boord te houden. Vooral het voortijdig uitstromen van nieuwe medewerkers kost werkgevers handenvol geld en energie. Lees verder

De Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB) – geldig vanaf januari 2020 - Nieuws -
De Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB) – geldig vanaf januari 2020

We zijn nog maar net gewend aan de vorige wetswijzigingen, maar nu veranderen de regels voor de transitievergoeding, ketenregeling, ontslag en oproepkrachten alweer. Want vanaf 1 januari 2020 – u heeft er misschien al wel van gehoord – geldt de WAB waarmee het verschil tussen een vaste baan en flexwerk kleiner moet worden. Lees verder

5 tips om bevlogenheid binnen uw organisatie te vergroten - Blog -
5 tips om bevlogenheid binnen uw organisatie te vergroten

Niet elke medewerker is bevlogen. Maar als u als werkgever de bevlogenheid wil stimuleren is het noodzakelijk, volgens hoogleraar Arnold Bakker, om te investeren in aandacht, tijd en geld. Bevlogen medewerkers vragen namelijk om een stimulerende omgeving en dus een tegenprestatie. Lees verder

Contactgegevens

Willems Personeels- & Organisatieadvies

Adres:
Vlietweg 17d, 2266 KA Leidschendam

Tel: 085 - 8770186
E-mail: contact

We staan voor u klaar in Leidschendam - Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Gouda, Rotterdam, Schiedam, Delft, Zoetermeer en omgeving.

Is uw personeelsbeleid op orde?

Doe onze Quickscan en binnen 5 minuten weet u het!


Quickscan Personeelsbeleid